ARQUITECTURA SOSTENIBLE INTEGRAL

Inici Arquitectura
ARQUITECTURA PDF Imprimeix

 

ARQUITECTURA


“La casa ha d’agradar a tots, a diferencia de l’obra d’art que no te perquè agradar a ningú. L’obra d’art és un assumpte privat de l’artista. La casa no ho és. L’obra d’art es situa al món sense exigència de naixement. La casa cobreix una exigència”

Adolf Loos”


Etimològicament el mot ARQUITECTURA deriva de «apy» que vol dir «cap, xef, qui te el comandament», i «tektwv», es a dir «constructor o fuster». Per tant pels clàssics l’arquitecte era el cap de la construcció, sent l’arquitectura l’art de projectar i dirigir les construccions. Situació que s’ha ampliat al llarg de la història amb la incorporació del disseny de l’entorn i des de fa poc, fins i tot, s’ha passat al dissenys de mobles. Amb el que l’arquitectura ha esdevingut la materialització d’unes necessitats físiques, en funció de l’entorn. Així com la concreció d’un llenguatge cultura, moltes obres son la imatge de les seves contrades.


L’arquitectura es una manipulació creativa de l’espai, definint-ne un volum amb unes textures i amb uns filtres que en permeten la visió, l’ús,... Aquest Art porta implícit uns elements pragmàtics com són els plànols, l’aplicació de les normatives actuals –Codi Tècnic de l’Edificació-,... que permeten assolir la concreció de l’habitatge.

 

 

SERVEIS:

· PROJECTE BÀSIC i EXECUTIU

 

DOCUMENTACIÓ:

OBRA NOVA

REHABILIACIÓ


 
ARQUITECTURA SOSTENIBLE INTEGRAL Template by Ahadesign Potenciat per Joomla!